Inhoud
  Home
  Presentatie
  Nieuws
  Machines
  Referenties
  Contact
 

Dozensluitmachines

   Supertape Machinery Modern 1 + 1 Random
 

Deze dozensluitmachine is geschikt voor sluiten van de doos, aan de onder- en bovenzijde.
Verder is deze machine uitgevoerd met een onder- en boventransport voor zware bulkende dozen en indien er aan de linker- of rechterzijde van de doos een codering moet worden aangebracht is dit systeem uitermate geschikt. De random uitvoering van dit systeem sluit dozen van verschillende formaten door elkaar door dat hij de dozen d.m.v. een schakelaar op hoogte detecteert en de dozen automatisch centreert.
 

   Supertape Machinery Classic 2 / Supertape Machinery Classic 2 S
 

Deze dozensluitmachine is geschikt voor sluiten van de doos, aan de onder- en bovenzijde.
Dit klassieke systeem met zijtransportbanden, wordt nog steeds het meest toegepast voor het sluiten van de dozen, vandaar de naamstelling “Classic” Het type Classic 2S is geschikt voor uitermate lage dozen die in de snackindustrie veel voorkomen.
 

   Supertape Machinery Classic 1F / Classic 1FS

Deze dozensluitmachine is geschikt voor sluiten van de doos, aan de onder- en bovenzijde.
Tevens sluit hij automatisch de korte voor- en achterklep en de lange zijkleppen van de doos. Vaak worden dergelijke systemen toegepast in combinatie met dozenopzetsystemen, of wanneer er een aanvoer is van verschillende lijnen of als de vulcapaciteit van de dozen hoog is. Het type Classic 1FS is geschikt voor uitermate lage dozen die in de snackindustrie veel voorkomen.


Bekijk de folder van de bovenstaande machines (PDF-FILE 2,7 MB)

[voor het bekijken van de folder hebt u adobe reader nodig. Dit is te downloaden op de website van adobe: http://www.adobe.com/products/reader/]
 

 
   
  OMA S.R.L.
TWIN-PACK
SIRTEC
SIAT S.P.A.

SUPERTAPE BV
 

info@supertapemachinery.nl