Inhoud
  Home
  Presentatie
  Nieuws
  Machines
  Referenties
  Contact
 

Nieuws

Nieuw ergonomisch systeem "The Elephant".
gepubliceerd op 7 juni 2010

Supertape Machinery - LineXpack B.V. heeft een nieuw ergonomisch systeem ontwikkeld, te weten "The Elephant". Door een eenvoudige handeling kunnen de dozen hiermee handmatig gevouwen worden.
De doos blijft gefixeerd staan op "The Elephant" en de doos kan dan gevuld worden zonder dat de doos opspringt. Deze behoeft ook niet vastgehouden te worden.
Na het vullen kunnen de bovenkleppen handmatig worden toegevouwen en kan de doos in het dozensluitsysteem Classic 2 of Modern 1 worden geschoven. Het systeem is zonder bewegende delen uitgevoerd, is uitgevoerd in roest vast staal, is in hoogte instelbaar en geschikt voor dozen tot een maximale lengte van 500 mm.
"The Elephant" kan ook geplaatst worden voor andere systemen dan de Classic 2 en Modern 1.


 

Nieuwe dozensluitmachine: Classic 2 narrow
gepubliceerd op 14 september 2009

Supertape Machinery introduceert een nieuw systeem dozensluitmachine voor zeer smalle dozen.
Deze machine kan dozen sluiten met een minimale breedte van 65 mm. De tape-units voor dit systeem zijn geheel aangepast voor deze breedte. De tapebreedte die gebruikt kan worden voor dit systeem is maximaal 30 mm breed.
Het voordeel is verder dat het dozensluitsysteem is opgebouwd met standaard componenten.
Dit zal betekenen dat de prijs concurrerend is en snel te leveren.
Tape is op bestelling verkrijgbaar.


Nieuw dozenopzetsysteem: Supertape Machinery Easy Former "L"
gepubliceerd op 30 maart 2009

Supertape Machinery - LineXpack BV heeft een nieuw dozenopzetysteem in zijn programma. Dit eenvoudige lineaire systeem kan maximaal 10 dozen per minuut formeren, heeft een kartonmagazijn voor circa 150 dozen en vele extra's. De prijs is "Low budget" maar de machine is wél van Europees fabrikaat. Deze machine is reeds toegevoegd aan het onderdeel dozenopzetmachines op onze website waar de specificaties en de eerste afbeeldingen van deze nieuwe machine bekeken kunnen worden. Is uw interesse gewekt? Vraag de prijs aan via info@supertapemachinery.nl!

Direct naar de nieuwe dozenopzetmachine


Sponsoring HV & CV Quick Den Haag

Supertape Machinery - LineXpack BV is sponsor van HV & CV Quick te 's-Gravenhage, een vereniging welke reeds meer dan 110 jaar bestaat.

Wij als bedrijf geloven in stabiliteit en ambitie. Vanwege de ambitie ondersteunen  wij het project "Topvoetbal".

Door middel van sponsoring wil Supertape Machinery - LineXpack BV bijdragen om het doel, topvoetbal op het hoogste (amateur)voetbalniveau mogelijk te maken, te realiseren. Om dit te verwezenlijken heeft HV & CV Quick zijn eigen omschrijving van de doelstelling neergezet:

Om het voetbal op Quick weer te krijgen waar het hoort, minimaal Hoofdklasse zullen we moeten zorgen voor een professionele aanpak van het seniorenvoetbal. Via het upgraden van de faciliteiten zullen de spelers en begeleiding de mogelijkheid krijgen zich beter voor te bereiden op de competities en hierdoor de prestaties te vergroten. Voorbeelden hiervan zijn een trainingskamp in de winterstop en / of voorbereiding voor Quick 1 én 2, het uitbreiden van de medische faciliteiten en een betere kwaliteit van kleding en materiaal. Zeker ook teambuilding kan door tripjes en uitstapjes een verschil maken in de prestaties.
De gegenereerde inkomsten zullen niet worden aangewend voor het betalen van spelers. Quick zal echter trachten door de randvoorwaarden voor de spelers optimaal geregeld te hebben, de (financiële) verleidingen van andere clubs in een ander perspectief te plaatsen. De spelersgroep, die voor het overgrote deel uit eigen opgeleide spelers bestaat, zal zo langer intact te blijven.

Zie ook www.quick.nl

 

   
  OMA S.R.L.
TWIN-PACK
SIRTEC
SIAT S.P.A.

SUPERTAPE BV
 

info@supertapemachinery.nl