Inhoud
  Home
  Presentatie
  Nieuws
  Machines
  Referenties
  Contact
 

Presentatie

Graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om Supertape Machinery aan u voor te stellen. Supertape Machinery, de handelsnaam van LineXpack bv, werkt samen met Supertape bv uit Etten-Leur waar wij een samenwerkingsverband mee hebben. De combinatie materialen en machines is een van onze sterke kanten van deze samenwerking.

De lange lijn in onze huisstijl geeft enerzijds het lange traject aan dat wij voor u kunnen verzorgen. Wij adviseren, leveren, installeren, instrueren en verlenen een uitstekende service. Anderzijds geeft de lijn aan dat Supertape Machinery naast stand-alone verpakkingsmachines ook voor complete verpakkingslijnen haar hand niet omdraait.

Het assortiment verpakkingsmachines van Supertape Machinery bestaat uit dozenopzetmachines, dozenvulmachines, dozensluitmachines, intern transport, palletiseermachines, rekfoliewikkelmachines en krimpfoliemachines. De sterktes van ons bedrijf zijn de zeer interessante prijs/kwaliteitsverhouding van onze machines, de ruime paraktijkervaring die in de vele jaren door ons is opgebouwd.
Deze kennis en ervaring resulterend in een advies op maat en een renderend verpakkingsproces, de snelheid en flexibiliteit waarmee wij op uw vragen inspelen en het totaalconcept dat wij u samen met Supertape bieden, namelijk materialen Ún machines.

U kunt voor al uw machinezaken bij ons terecht. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden, uw wensen te vervullen en uw problemen op te lossen. Wij verheugen ons zeer op een langdurige, prettige samenwerking met u.

Mocht u nog vragen hebben of wenst u een meer uitgebreide toelichting, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen.

Mink Spaans

 
   
  OMA S.R.L.
TWIN-PACK
SIRTEC
SIAT S.P.A.

SUPERTAPE BV
   

info@supertapemachinery.nl