Inhoud
  Home
  Presentatie
  Nieuws
  Machines
  Referenties
  Contact
 

Machines

Supertape Machinery heeft een complete lijn verpakkingsmachines. Deze machines verpakken uw product optimaal in een verzenddoos. Daar is Supertape Machinery specialist in. In samenwerking met fabrikanten zoals Oma S.r.l en Twin-Pack Italy welke wij vertegenwoordigen in de Benelux, Bodijn Machinewerken bv en Siat S.p.A van de Maillis Group waarvan Supertape Machinery een exclusieve private label lijn vertegenwoordigd, kunnen wij complete eindverpakkingslijnen leveren.

Van engineering, fabriceren, monteren, installeren en het in productie nemen van verpakkingslijnen hebben wij reeds jaren lange ervaring. Bovengenoemde fabrikanten zijn specialisten in dozenopzetmachines, dozenvulmachines en dozensluitmachines. Tevens het coderen, aanvoer- en tussenliggende transportsystemen, rekfoliewikkelsystemen en palletiseersystemen zijn machines die tot het totaalpakket van Supertape Machinery behoren.

Daarnaast zal Supertape Machinery de krimpfoliemachines van Gramegna vertegenwoordigen

Natuurlijk is After Sales, zoals service, onderhoud en controle van de geleverde systemen een onderdeel van het te leveren pakket welke wij zeer belangrijk vinden. Minstens even zo belangrijk als het aan u adviseren en verkopen van een stand alone machine, tot een complete verpakkingslijn.

Graag willen wij u adviseren welke machine of systeem het beste voor u geschikt is.

   Dozenopzetmachines
   Dozenvulmachines
   Dozensluitmachines
    Intern Transport
    Codeersystemen
    Rekfoliewikkelmachines
    Krimpfoliemachines
    Handle en Bundelsystemen
    Rondsluitsystemen
    Spares & Tapedispensers

 
   
  OMA S.R.L.
TWIN-PACK
SIRTEC
SIAT S.P.A.

SUPERTAPE BV
 

info@supertapemachinery.nl